Članovi Kik boks kluba Top Fighter učestvovali na kampu perspektivnih sportista

Sre, 07.08.2024 - 22:35 -- dejan.vukovic

Članovi Kik-boks kluba "Top Fighter" učestvovali su na jubilarnom 10. Kampu perspektivnih sportista Vojvodine, koji se održao od 01. do 05. avgusta u Kanjiži. 

Na kampu je učestvovalo blizu 100 mladih kik boksera iz deset kik-boks klubova sa teritorije Vojvodine. Tehnički organizator kampa je KBS "Gozo Šioda". A pokrovitelj kampa je bio Kik Boks Savez Vojvodine, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. KBK "Top Fighter" je na kampu učestvovao sa 6 svojih takmičara, kadeti Aleksandar Saša Gabrić i Stefan Repčen, juniori Aleksandar Toth, Martin Toldi i Milena Kovačević i seniorka Milica Despotović,

KBK "Top Fighter" četvrtu godinu zaredom učestvuje na kampu. Kao i prethodnih godina ovo je jedno lepo iskustvo za mlade sportiste koji su u drugarskoj atmosferi i prirodnom ambijentu bili u prilici da dva puta dnevno treniraju, i tako stiču i usavršavaju svoje tehničko znanje i taktiku. Imali su i stručna predavanja o istoriji kik boksa, anksioznosti u sportu, kao i predavanje srpskog olimpijca Tadije Kačara, legende srpskog i jugoslovenskog boksa. U slobodno vreme su se družili, kupali na bazenu i vozili brodom na reci Tisi, objašnjava trener Alen Heralić.

Ovaj 10. jubilarni kamp upriličio je i nekadašnji šampion u savate boksu i kik boksu, međunarodno priznati kik boks trener Miodrag Jotić, koji je održao 100 seminara u zemlji i inostranstvu. Jotić je učesnicima kampa držao treninge i predavanja i tako prenosio delić četrdesetogodišnjeg iskustva iz kik boksa.

Custom Search