Najava druge ORC trke sa preprekema

Uto, 17.09.2024 - 16:34 -- dejan.vukovic

Članovi Sportskog udruženje Skyrunners najavili su novu trku sa preprekama "Northstorm" koja će se održati sledećeg vikenda, 28. septembra na Paliću. Prošlogodišnja trka izazvala je veliko interesovanje a po rečima organizatora ove godine će biti još masovnija i izazovnija. 

Nikolas Vuković ističe da je trka zakazana za subotu, 28. septembra, sa startom u 10 sati, kada će svoj nastup početi odrasli trkači u više kategorija. Start dečije trke je u 8:30 dok je svečano otvaranje oko 9:30. Organizatori su pripremili nekoliko iznenađenja za sve posetioce. 

Veljko Stojadinović napominje da će ovogodišnja trka imati  više učesnika: – Ovo je naša druga trka, prošle godine je bilo oko 400 učesnika, za sada već imamo 850 prijava, a očekujemo oko 1.500 posetilaca. Trka je dugačka 13 kilometara i sadrži trideset prepreka. Start i cilj je kod Velike terase na Paliću. Među preprekama su neke od najzahtevnijih u Srbiji, a trka je specifična i po tome što duž cele trase ide uz jezero. Raduje nas veliki rast broja učesnika u odnosu na prvu godinu, ponosni smo na to i trudićemo se da opravdamo poverenje svih učesnika i posetilaca.

Orgnizatori najavljuju brojne propratne događaje koji će upotpuniti sportsku manifestaciju, te se zahvaljuju svima koji su pomogli, donatorima, sponzorima, prijateljima i lokalnoj samoupravi.

Prijave su do petka, 20. septembra, do 20 sati, a one se mogu izvršiti putem linka trka.rs/events/471/

Custom Search