Ekipa “Skyrunners” osvojila treće mesto na OCR trci “Cerska bitka”

Uto, 23.04.2024 - 23:39 -- dejan.vukovic

Članovi sportskog udruženja “Skyrunners” proteklog vikenda su učestvovali na OCR trci pod nazivom “Cerska OCR bitka", koja je jedna od najprestižnijih u Srbiji. Subotičani su bili najbrojniji na ovoj trci sa preprekama pošto su učestvovali sa čak 80 svojih takmičara što predstavlja rekordan broj iz jednog kluba.  Cerska trka je jedna od najvaćih u našoj zemlji o čemuj govori i podatak da je ukupno učestvovalo oko 1.000 takmičara.

Pored brojnosti subotičani su bili uspešni i po rezultatu osvojivši treće mesto u ekipnom plasmanu. Takmičari udruženja Skyrunners pet godina trče OCR trke i ostvaren rezultat na ovoj prestižnoj trci je njihov najbolji ekipni plasman čime su se našli na pobedničkom postolju sa najboljim trkačima iz Srbije. Po rečima Nikolasa Vukovića iz udruženja Skyrunners ostvaren uspeh je zasluga celog tima a ne pojedinaca. U timu vlada odlična atmosfera, treninzi su učestali i svako svojim prisustvom doprinosi razvoju i napredku.

Prošle godine na Paliću je organizovana prva OCR trka u našem gradu koja je odlično prihvaćena među ovim trkačima i po najavi iz Udruženja ove godine se očekuje još kvalitetnija i brojnija OCR trka u našem Gradu.     

Učešće ekipe na OCR trci “Cerska bitka” podržao je Sportski savez grada Subotice i lokalna samouprava koji su omogućili prevoz takmičara.  

Custom Search