Најава превентивних прегледа у Opštoj bolnici 22.09.2024. од 08 до 17 часова.

Kategorija: 

Услед великог интересовања грађана, Министарство здравља у недељу, 22.септембра наставља акцију бесплатних превентивних прегледа, коју спроводи у циљу ране дијагностике и промоције превенције. У недељу 22.09.2024., у периоду од 8 до 17 часова, ОБ
Суботица на интернистичком делу поликлиничке службе, организоваће преглед свих грађана, и оних без здравственог осигурања. Том приликом, сви грађани биће у прилици да бесплатно обаве на интернистичком делу поликлинике суботичке болнице:

- основни преглед (лекар опште праксе, ТА, пулс, ЕКГ ако је потребан), од лабораторијских анализа:ККС, биохемија, ЦРП, ЛДХ, феритин, трансаминазе, билирубин, Фе, од тумор маркера:ЦЕА, ЦА 19-9 и опционо ако треба Алфа-фетопротеин)
- гастроентеролошки преглед
- хематолошки преглед
Сви пацијенти код којих се уоче неправилности приликом прегледа или у резултатима, биће одмах упућивани на даљу дијагностику и прегледе већ у току наредне недеље. Министарство здравља и овим путем позива грађане да учествују у недељној акцији, обаве превентивне прегледе и тиме позитивно утичу на своје здравље.

в.д. директор Опште болнице Суботица
Саша Џелебџић

Custom Search