Dve medalje subotičkih kik boksera na Prvenstvu Srbije

Sre, 17.05.2023 - 22:57 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda u Kraljevu je održano Prvenstvo Srbije u kik boksu u disciplini ful kontakt na kojem su takmičari Kik Boks kluba Top Fighter osvojili dve medalje. 

Na Prvenstvu je učestvovalo je oko 130 takmičara u kadetetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Takmičari subotičkog kik boks kluba Top Fighter osvojili su dve medalje. Najuspešniji je bio Nikola Lončar koji je u konkurenciji do 75 kg u roku sat vremena savladao dvojicu boraca i zasluženo osvojio zlatnu medalju. Milica Despotović je u ketegoriji do 52 kg finalni meč završila nerešeno, ali je nakon preglasavanja sudija izgubila 2:1 od takmičarke iz Temerina i time osvojila srebrnu medalju. Treći predstavnik subotičkog kluba u konkurenciji starijih juniora Milan Bogavac (do 71 kg) u četrvtfinalu je izgubio na poene od borca iz Novog Sada. 

Takmičare je predvodio trener Alen Heralić  "Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom mojih takmičara, vraćamo se u salu da otklonimo greške iz mečava i spremimo se za poslednje državno prvenstvo u disciplini lou kik, koje će se održati za dve nedelje."

Ličnosti: 
Custom Search