Besplatan ulaz na utakmicu Spartak - Rad

Pet, 20.05.2016 - 15:44 -- dejan.vukovic

Spartak poslednju utakmicu u sezoni igra protiv Rada pred svojim navijačima u subotu 21. maja na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 17 časova. U dogovoru sa JKP Stadion ulaz na utakmicu će biti besplatan. Biće ovo idealna prilika da subotičani pozdrave ekipu i trenera Černišova pod čijim vodstvom su prikazali odlične igre u drugom delu sezone a posebno u plej autu gde su do sada zabeležili 5 pobeda uz jedan remi i zasluženio zaseli na vrhu tabele.

Utakmicu između Spartaka i Rada najavio je trenerski tandem Černišov- Kruščić i strelac odlučujućeg pogotka u Novom Pazaru, Goran Antonić. Trener Černišov koji je od svog dolaska preporodio ekipu ističe veliku želju da se pobedom okonča sezona. - Sezonu završavamo pred svoime navijačima koje želimo da obradujemo novom pobedom. Sigurno je teško da motivišimo igrače u utakmicama koje nemaju rezultatski značaj kao što je to bilo u Pazaru i u sutrašnjem duelu protiv Rada, pošto smo dosta snage i emocija potrošili u borbi za opstanak. Međutim, igrači su pokazali dobru stranu odigrali dobar meč i slavili u Novom Pazaru prošle nedelje.Trenutno se nalaze u dobroj formi, uživaju u igri i žele da se nadmeću sa protivnikom. Nadam se, da će ozbiljno ući i u meč protiv Rada. Naš naredni protivnik zna da igra fudbal i imali smo problema sa njima u prvenstvenom okršaju u Subotici. Poveli smo sa 2:0, nakon čega su oni smanjili i do kraja smo odigrali tešku i nervoznu utakmicu. Znamo da se spremaju za ovaj duel i da će imati svojih motiva u uvom susretu, ali mi želimo pobedu za kraj.  

Goran Antonić, standardni prvotimac Spartaka i strelac jedinog gola u Novom Pazaru - Zadnja prvenstvena utakmica u sezoni, neće imati rezultatskog značaja. Daćemo sve od sebe da pobedimo u sutrašnjem duelu i da se tako oprostimo od naše publike.

Černišov neće moći da računa na Kovačevića koji ima probleme sa kartonima i na povređenog Brankovića, ostali konkurišu za prvi tim.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search