Fudbaleri Spartaka idu po bodove u Ivanjicu

Pet, 24.07.2015 - 16:38 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka nakon osvojenog boda u Subotici protiv Radnika u drugom kolu gostuju ekipi Javora u Ivanjici.  Povodom te utakmice u prostorijama kluba održana jepress konferencija na kojoj je pored šefa struke Stevana Mojsilovića prisustvovao Goran Antonić, standardni prvotimac i jedan od najiskusnijih u redovima subotičana. 

Stevan Mojsilović, šef subotičana veruje u svoje momke i očekuje da ponove dobru igru i dođu do bodova u ovom susretu. – I danas osećamo nezadovoljstvo i gorčinu zbog toga što u prošlom kolu nismo pobedili, a trebali smo, po svemu prikazanom. Igrači su mi popravili raspoloženje, jer su nakon meča protiv Radnika radili još bolje, zaključno sa prijateljskom utakmicom protiv Bačke. Tada su pokazali izuzetno visok nivo profesionalizma i zalaganja, bez obzira na to što su igrali protiv ekipe iz treće lige, a zato su i bili nagrađeni jednim slobodnim danom. Na krilima odličnog rada smo završili radnu nedelju, a u Ivanjicu idemo sa jasnom namerom da pobedimo.

Spartak i dalje im aprobleme sa realizacijom. Ekipa uspe da stvori određen broj prilika na utakmici, međutim to ne uspevaju da krunišu sa golovima. – U cilju da golova bude više radimo još bolje, dodatno i individualno. Verujem u ove momke, nisam mazohista, ali što je manje golova i promašenih šansi, sve više verujem u njih. Trude se i na dobrom su putu, a protekla nedelja to pokazuje. Radimo, ne spuštamo glavu, nismo demoralisani, a što bude više promašaja, biće i više golova, sve će se to vratiti. Imamo veoma mladu ekipu. I prošli meč smo dosta rizikovali, na kraju smo zaigrali i sa pet ofanzivnih igrača, a i u zadnjoj sekundi smo, kao što je to u košarci, imali šut za pobedu. Spartak će i dalje igrati tako da gol tenzija vlada do poslednje sekunde, a kada budemo "proradili", pobedili sa 2-3 gola razlike, biće mnogo lakše. - reako je Mojsilović

Jedan od stuba odbrane, standardi prvotimac subotičana, Goran Antonić, očekuje da njegov aekipa osvoji bodove u Ivanjici. – Javor se pokazao kao nezgodan protivnik, vratili su se u Super ligu Srbije, i već su u prvom kolu napraviliiznenađenje pobedivši u Novom Pazaru. Mi smo odigrali, neko će reći dobro, neko loše, meč protiv Radnika, a sada idemo u Ivanjicu da popravimo utisak i da osvojimo nove bodove koji će nam značiti u daljoj borbi.

Određenih kadrovskih problema imaju subotičani pošto se na meču protiv Radnika povredio kapiten Vladimir Torbica, kome je pukao mišić zadnje lože. Svi ostali su spremni i konkurišu za prvi tim. Spartak je pokazao da ima kvalitetnu klupu sa relativno podjednakim igračima i samim tim su svi u kombinaciji za prvi tim koji će istrčati na megdan Javoru. Utakmica u Ivanjici igra se u subotu 25. jula sa početkom od 18 časova.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search