Šta Subotičani misle o sukobu u Ukrajini

Čet, 23.02.2023 - 14:50 -- nikola.tumbas
Čedomir Branković general u penziji
Čedomir Branković general u penziji
Izjava francuskog ambasadora
Izjava francuskog ambasadora

Ideje ankete je da pokuša mapirati razmišljanja sugrađana o sukobu u Ukrajini u ovom vremenu i ukaže na mnoštvo različitih stavova dobijenih "sagledavanjem" nesretnog događaja iz raznih izvora (dez)informacija.

Anketa je započeta kao anonimna, s time da se mnogi nisu libili da daju svoje podatke i da budu potpisani, 13.02. i do sada anketirano 46 osobe, uglavnom starijih Subotičana, sa izuzetkom dama, dok je 23 je dalo svoje mišljenje u prilozima do 23 II 2023. 15.00.

Dopuna za 23. februara. Anketa je ZATVORENA danas sa ukupno 46 ispitanika.

Rezultati ankete se mogu videti u priloženoj tabeli s time da u jednoj izjavi ima dve vrste ocena, pa se brojke ne slažu sa brojem izjava.

Ocene izjava u prilozima
za Ukrajinu za Rusiju protiv rata nemam mišljenje ne želim dati odgovor krivci političari i bankari
3 5 15 1 23 2

 

Poslednji u nizu anketiranih, general u penziji Čedomir Branković, nije ušao u tabelu ankete, pošto je anketa bila završena, ali sam smatrao da je dobro čuti jedno relevantno mišljenje od vojnog lica što se tiče ove teme.

Prilozi su se dodavali kroz vreme s time da je samo poslednji u nizu prikazan na sajtu dok su ostali na playlisti - Anketa o sukobu u Ukrajini  na YouTube kanalu Nikola Tumbas

https://www.youtube.com/playlist?list=PLPnjwl9D4YcSvifWKEHSiBtZDcwrgQFPY

Takođ u prilogu je i odgovor francuskog ambasadora kao predstavnika EU na isto pitanje, kao referentan odgovor zvaničen politike EU.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search