A hónap végéig lehet átadni az adóbevallást Szabadkán

Kategorija: 
Izvor: 

Szabadkán az adóköteles lakosok június 30-áig jelenthetik be ingatlanjaikat. A Városházán kívül több helyi közösségben is leadhatták a polgárok az adó meghatározásához szükséges adatokat. Az illetékesek szerint a határidő lejárta után is fogadják még a bejelentéseket.

Június 30-áig jelenthetik be ingatlanjaikat az adóköteles lakosok Szabadkán. A polgárok ezt megtehetik a Városháza első emeletén, a 137 és 138-as számú irodákban munkanapokon fél 8-tól délután fél 3-ig. Személyazonosságot igazoló okmány és a tulajdonjogot igazoló irat szükséges a bejelentéshez.

„Csak az, hogy kinek a nevén van a ház, fénymásolat az igazolványról, meg egy űrlap, amit itt kapunk kitölteni. Nem vártam többet, mint 20-25 perc” – mondta el Szűcs Katalin.

Több helyi közösségben is fogadták a polgárokat, hogy megkönnyítsék a bejelentést. A hét végéig Makkhetesen várják az adóköteles lakosokat.

„Jönnek az emberek, eleget tesznek a kötelezettségüknek. Tudomásom szerint a Városházán is sorok alakultak ki. Még terepen vagyunk a hónap végéig, de tovább is dolgozunk, fogadjuk a bejelentéseket a Városházán” – nyilatkozta Vesna Marković adóellenőr.

Az illetékesek szerint a határidő lejárta után is fogadják még a polgárokat, ugyanis az adóköteles lakosok alig több mint fele tett eleget ezen törvényes kötelezettségének.

Custom Search