Stručno predavanje u Sportskom Savezu

Sre, 05.12.2007 - 14:00 -- dejan.vukovic

Stručno predavanje na temu "Prevencija i lečenje povreda ligamentarnog aparata kolena".

U organizaciji Sportskog Saveza Subotice i sekreterijata za sport i omladinu za sve trenere koji su zaposleni na ovim prostorima u sklopu edukacije organizovano je stručno predavanje koje je u izuzetno posećenoj trofejnoj sali kuće sportova održao Dr. Vaso Kecojević ortoped-hirurg subotičkog medicinskog centra.

Interesantna i aktuelna tema "prevencija i lečenje povreda ligamentarnog aparata kolena" bila je prilika da se svi oni koji rade u sportu upoznaju sa novim i savremenim metodama kako u trenažnom procesu tako i u situacijama prevencije pa i lečenja kada do takvih povreda dođe.

Iz opsežnog predavanja i prezentacije na video bimu rečeno je da je zglob kolena najveći i najkompleksniji u čovekovom organizmu i zato je potrebno, naročito kod sportista, obratiti posebnu pažnju kako bi se izbegle neželjene posledice, jer zdravlje svih pa i sportista najbolja je garancija i pravi put da se ostvare novi rezultati.

Stručnom predavanju prisustvovao je i mistar za sport lokalne samouprave SO Subotica Andrija Romić, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice Jovan Popov, profesor Momir Ćirić kao i Mr. Dragutin Rajić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search