Ismét működik a szabadkai Városháza melletti nyilvános illemhely

Kategorija: 
Izvor: 

A Városháza melletti nyilvános illemhely magánkézben van, az objektum munkanapokon és szombaton 8 és 20 óra között üzemel. Az előzetes bejelentések alapján a jövőben több vécét is felújítanak Szabadkán.

A helyiséget a várostól bérli Joso Antunović. Az illemhely megújult, teljesen felszerelt és higiénikus, azonban munkásra nincs elegendő pénz. A rendet a bérlő kénytelen felügyelni hat napon át, reggeltől estig. Két hónapja vettem át az illemhely működtetését, mivel 3-4 hónapja nem üzemelt. Kicsit elhanyagolt állapotban volt, én ennek ellenére átvettem, hogy megmutassam, a nyilvános wc-k is lehetnek tiszták.”

A turisztikai központnak is számító Szabadkán már régóta nem működnek a nyilvános illemhelyek. Most jött el az a pillanat, amikor talán több toalettet is felújítanak, egy azonban legalább már működőképes. Az idősebbeknek és a kisgyermekes szülőknek is fontos lenne, hogy a város több pontján is működjenek az illemhelyek.

Az illetékesek többszöri megkeresésünkre sem tudták megerősíteni, hogy mikorra várható a többi szabadkai nyilvános illemhely felújítása. A Városháza melletti parkolóban lévő objektummal azonban nagy tervei vannak Antunović Cerovsnak. Ha lesz rá igény, vasárnap is működteti majd, és akár még éjjel is igénybe vehetik azt a lakosok és a városba látogató turisták.

Custom Search