Spartak u subotu dočekuje Jagodinu

Pet, 12.09.2014 - 14:13 -- dejan.vukovic

Prvenstvo u Jelen super ligi se nastavlja utakmicama petog kola. Spartak na Gradskom stadionu dočekuje uvek nezgodnu ekipu Jagodine. Utakmica se igra u subotu 13. septembra sa početkom od 16:30 časova. Ovaj put neće biti direktnog TV prenosa na RTV, već će snimak ići odloženo. 

Povodom te utakmice održana je press konferencija u Trofejnoj sali Sportskog saveza Subotice na kojoj su prisustvovali šef struke Petar Kurćubić i mladi napadač Nemanja Milić.

Kurćubić ističe kvalitete sledećeg protivnika - Pred nama je utakmica sa klubom koji je zauzeo mesto u vrhu srbskog fudbala. Tu su na korak do večitih jer su u kontinuitetu zadnjih par godinja zabeležili plasman među prve četiri ekipe u prvenstvu. Krasi ih stabilnost politike kluba i kvalitet tima jer prave dobar balans između igrača koji odlaze i kojima nalaze angažman u inostranstvu a onda ta mesta popunjavanje novim kvalitetnim igračima. Ove sezone su ponovo napravili dobartim i sigurno će zauzeti mesto u samom vrhu.

Šef struke očekuje borben duel dve ekipe u kojem će oba rivala ići na pobedu. - Očekuje nas veliki zadatak , veliki ispit. Da vidimo da li smo uspeli da zadržimo nivo forme ili čak da ga poboljšamo pre pauze. Očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu pred našim navijačima. Utakmice sa Jagodinom bile su uvek uzbudljive sa dosta golova. Jagodina je uspevala da iskaže sav svoj kvalitet, nadam se da ćemo odigrati drugačiju utakmicu i da ćemo se suprostaviti maksimalno odgovorno i organizovano. Samo ako odigramo kvalitetno možemo tražiti uspeh a za nas to predstavlja pobeda koja bi nam puno značila u novom ciklusu od četiri utakmice.

Za vreme pauze od dve nedelje Spartak je odigrao tri utakmice i zabeležio tri opobede. Forma je zadržana i očekuje se dobro izdanje subotičana u subotnjem okršaju. Ističu se mladew novajlije sa svojim radom tako da se konkurencija u timu pojačava.

Nemanja Milić, mladi napadač subotičana očekuje tešku utakmicu ali i dobar rezultat. - Mislim da će biti teška i tvrda utakmica u kojoj eće obe ekipe ići na pobedu. Onaj koji bude više želeo pobedu izaći će zadovoljniji. Jagodina je pokazala da se radi o kvalitetnoj akipi, međutim verujem u moje saigrače i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Pokazali smo da protiv svakoga možemo dobro da odigramo i nadam se novom trijumfu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search