Povratak Mirkovića u Spartak

Uto, 08.07.2014 - 22:02 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka nastavili su u žestokom ritmu kako bi se što bolje pripremili za novo prvenstvo. Prošlo je desetak dana i po rečima šefa struke Petra Kurćubića momci vredno rade i ispunjavaju sve obaveze koje se od njih traže. Na današnjem treningu nakon uvodnog dela, fudbaleri sa travnati teren zamenili sa atletskom stazom na Gradskom stadionu gde su podeljeni u grupe istrčavali deonice koje je od njih zahtevao šef struke Kurćubić.

Ekipi se priključio golman Nikola Mirković, koji je došao iz Zvijezde iz Gradačca. Nikola je bio u Spartaku, a pre godinu ipo dana prešao u Zvijezdu gde je bio proglašavan za najboljeg golmana Premijer lige BiH i sigurno će predstavljati pojačanje za "plavo bele" golubove.

Šef struke Petar Kurćubić zadovoljan je zalaganjem igračama - Momci vredno rade, imamo grupu starijih igrača koji ovaj deo priprema već rutinski obavljaju a imamo i ove mlade koji su bili na probi iz podmlatka i one koji su igralii u FK Palić. Mladi su uvek spremni za dokazivanje pa vredno rade, oni su u ovom periodu nosioci dobrog rada. Za sada nemamo nikakvih problema. Odigrali smo jednu utakmicu, napravili testiranje i podigli nivo rada. Očekuju nas još dve utakmice u par dana kada ćemo napraviti spisak ko će otputovati na pripreme na Zlatibor.

Spartak će sutra u sredu 9.jula odigrati prijateljsku utakmicu u Novom Kneževcu protiv Obilića a u subotu 12. jula protiv Bačke. U ove dve utakmice igraće i prvotimci u odnosu na prvu gde su igrali fudbaleri na probi i oni iz podmlatka. 

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search