Patrik i Andrea osvojili Čikov memorijal

Sub, 20.07.2024 - 18:49 -- nikola.tumbas

Teniski klub Spartak uspešno je organizovao još jedan međunarodni teniski turnir "Čikov Memorijal" za igrače do 16 godina. 

Turnir u konkurenciji dečaka osvojio je Patrik Semenčić iz Slovenije koji je u finalu savladao Mihajla Topića iz Slovenije sa 6:4, 6:2. Treća mesta osvojili su učesnici polufinala, Andrija Dragićević koji je posle velike borbe i tri duga seta poražen od pobednika turnira (6:4, 2:6, 5:7) i Miloš Sretenović koji je u polufinalnom susretu izgubio od Mihaila Topića (0:6, 2:6)

U konkurenciji devojaka pobednički pehar osvojila je Andrea Lola Popović pobedom od 2:0 (6:3, 6:3) u finalu nad teniserkom iz Engleske, Isabel Angela Relton. Treća mesta osvojile su polufinalistkinje, Panni Rekedt Nagy iz Mađarske koja je izgubila od pobednice Anreje Lole Popović sa 2:1 i Sara Cozma iz Rumunije koju je u polufinalu sa 2:0 pobedila finlastkinja Isabel Angela Relton.

Pehare najboljima uručili su nataša Aleksić, član gradskog veća, Milan Vučković, predsednik TK Spartak i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.     

Custom Search