Zlatna amfora hotelu Prezident Palić

Ned, 26.12.2021 - 18:08 -- darko.kovacevic

Specijalizovani turistički časopis YU Travel, tradicionalno, 26. put za redom dodelio je priznanja i statue „Zlatna amfora“, 22. decembra 2021. u Hotelu Palace u Beogradu, turističkim organizacijama, restoranima, hotelima, turističkim agencijama i pojedincima, koji su u prethodnoj godini značajno doprineli razvoju i afirmaciji turizma u našoj zemlji. Jedan od dobitnika ove godine je “Hotel Preizdent Palić”.

Svečanu ceremoniju otvorila je pomoćnica ministarke trgovine, turizma i telekomunikacija Jelena Milenković Orlić, dok je priznanja laureatima predao Miloš Davidov, glavni i odgovorni urednik revije YU Travel. Dodeli nagrada prisustvovale su mnogobrojne ugledne zvanice, a među dobitnicima „Zlatne amfore“ su ambasadori Rusije, Turske i Egipta.

Poseban akcenat je stavljen na izuzetno tešku situaciju sa kojom se turizam, a naročito hotelijerstvo susrelo i da su najuspešniji pronašli način da to preveziđu kroz kreativnost, novi način komunikacije sa svojim gostima, izgradnjom i učvršćivanjem poverenje i kredibiliteta.

„Zlatna amfora“ je veoma važna nagrada, koja predstavlja dodatan motiv i podstrek za još uporniji rad zaposlenih u Hotelu Prezident Palić, usmeren na razvoj turističkih potencijala i promociju usluga Hotela, kao i turističkih proizvoda naše destinacije.

Prva tura „Zimski wine & wellness vikend za dvoje” je u ponudi gostima na web sajtu Hotela, koja obuhvata 4 dana da gost kvalitetno provede u Hotelu Prezident na Paliću, kao i da obiđe najznačajnije turističke atrakcije, kulturne ustanove, ugostiteljske objekte, vinarije i park.

Link ture: https://www.hotelprezident.com/sr/extra.php?n_id=122

Za Subotičane Hotel Prezident Palić ima program wellness i spa dan i savremeno opremljenu teretanu.

Želimo vam srećne praznike, dobrodošli u Hotel Prezident na Paliću.

Olivera Imbronović
Vd direktor Hotel Prezident Palić

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search