Puni samopouzdanja protiv Crvene Zvezde

Pet, 29.08.2014 - 17:59 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u subotu 30. avgusta od 19:30 igraju protiv Crvene Zvezde na Marakani utakmicu 4. kola Jelen Super lige. U dosadašnjem prvenstvu ovu su jedine dve ekipe koje još nisu primile gol. Spartak je do sada sakupio sedam bodova i predstavlja prijatno iznenađenje prvenstva dok su beograđani bili uverljivi zabeležili sve tri pobede i imaju maksimalnih devet bodova sa gol razlikom 6:0. Subotičani puni samopouzdanja idu na meč protiv favorita. 

Šef struke Petar Kurćubić može da računa na sve igrače - Idemo u Beograd da se izmerimo sa Crvenom Zvezdom , da ovaj mlad tim vidi gde mu je mesto. Imamo određne ciljeve a ako to sve uradimo onda ćemo možda napraviti i neki rezultat. Crvena Zvezda je sigurno favorit ne samo protiv nas nego protiv bilo koje ekipe sa kojom se sastaje na Marakani. U silnom su zaletu i sigurno će imati veliku podršku svojih navijača. Imaće jedan mali hendikep a to je izostanak kapitena Milijaša, ali oni su u ovom prelaznom roku doveli veliki broj igrača koji silno žele da istrče pred svojim navijačima. Očekuje nas jedno od najtežih utakmica u ovoj polusezoni, mislim da smo se dopro pripremili da pružimo svoj maksimum i da dobro delujemo na toj utakmici. Ako se ukaže šansa pokušaćemo d anapravimo neki povoljan rezultat za nas. 

Jedan od standardnih prvotimaca Spartaka, Vladimir Kovačević očekuje dobu igru svog tima. - Idemo na noge šampionu, koji je ostvario tri pobede i još uvek su bez primljenog gola. Igraju vrlo agresivno i napadački. Dobro smo trenirali ove nedelje i potrudili se da otklonimo nedostatke koje smopravili u proteklom periodu. Imamo svoje adute, pružićemo svoj maksimum i vratiti se verujem neporaženi sa Marakane.  

Svi igrači osim Zlatkovića koji je dobio crveni karton na Omladinskoj utakmici imaju pravo nastupa. Stiglo je par novajlija koji svi imaju pravo nastupa, tako da Spartak trenutno ima konkurenciju na svim pozicijama. Trener Kurćubić ima ipak dilem eoko sastava, da li osvežavati ekipu koja je napravila dobar rezultat u prva tri kola. Sam sastav će šef odrediti pred samu utakmicu.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search