Košarkaši Spartak Office shoesa dočekuju Zlatibor

Uto, 09.05.2023 - 14:34 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office shoesa u okviru Super lige Srbije u sredu 10. maja od 19:00 časova dočekuju ekipu Zlatibora. 

Prošli duel ove dve ekipe doneo je puno uzbuđenja i važnu pobedu Subotičana od 92:91. Za razliku od prethodnog meča u predstojećoj utakmici rivali ne odlučuju o plasmanu u regionalnu ligu već se bore za prve bodove u Super ligi. 

Šansu da se prikaže pred domaćom publikom imaće i novajlija Vojin Medarević koji je pred Super ligu došao u redova Spartaka  – Dolazi nam ekipa koja je protekla dva puta bila šampion KLS, jedan iskusan tim sa mnogo kvalitetnih igrača. Svi znaju kvalitete Marka Tejića i Nikole Protića, a pokušaćemo da zaustavimo njihovu „pick and roll“ igru i njihovu brzu tranziciju. Nas interesuje samo pobeda. Dobro smo radili protekle nedelje, mali smo dovoljno vremena da se priviknemo i uigramo. 

Trener Vladimir Đokić ističe da su novo takmičenje počeli sa dva poraza, Spartak nije uspeo da odgovori favorizovanoj ekipi FMP, dok je protiv OKK Beograda očekivao bolje izdanje svoje ekipe. Spartak će u trećem kolu  konačno zaigrati u Subotičkoj Hali sportova – Domaća publika nam mnogo znači i učinićemo sve da pred njima pobedimo prvaka KLS takmičenja. Naš rival je iskusan, uigran, jako su dobri, ali mislim da Spartak ima kako da odgovori. Tu su nam i novi igrači koji se uklapaju u sistem treninga i igre.

 

Tagovi: 
Custom Search