Poziv mladima da se prijave na edukaciju usvajanje znanja za promociju ravnopravnosti i pravednosti

Kategorija: 
Izvor: 

Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava poziva mlade od 15 do 30 godina iz Beograda, Vranja, Dimitrovgrada, Loznice, Novog Pazara, Pirota, Preševa, Sjenice i Subotice, da se prijave na program #RaznolikoOvoliko. Cilj programa je osnaživanje mladih za borbu protiv diskriminacije i usvajanje znanja i veština neophodnih za promociju ravnopravnosti i pravednosti.

Program se sprovodi od avgusta do decembra 2023. godine u onlajn i oflajn formatu, a prvi trening za mlade u okviru programa se održava uživo od 26. do 30. avgusta.

Učešće na programu je potpuno besplatno, a za sve učesnike/ce obezbeđena je refundacija putnih troškova, smeštaj i obroci, kao i sva dodatna podrška za učešće na aktivnostima.

Prijave su otvorene do 20. avgusta na linku: https://forms.gle/een8AzdZYyvawo4p9

U cilju dosezanja mladih iz navedenih gradova, prenosimo Vam naše medijsko saopštenje, koje bi nam veoma značilo da objavite, kako bi poziv stigao do što većeg broja mladih kojima je i namenjen. Ukoliko želite da saznate više o programu i dodatno informišete vašu publiku o ovoj temi, stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte našu saradnicu za komunikacije, Milicu Mutavdžić, putem mejla [email protected] ili na 064/45-98-154.

Više informacija o programu i vizuali u različitim prilagođenim formatima, dostupni su na linku OVDE. 

Custom Search