Saopštenje Levice Srbije

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Levica Srbije - Inicijativni odbor u Subotici svim Subotičankama i Subotičanima čestita praznike i želi im bolju, drugačiju, srećniju i sigurniju Novu, 2016. godinu.
Najveći broj građana Subotice i Srbije, iz godine u godinu, živi sve gore. Sve vlasti obećavale su bolji život od “sledeće godine”,  obmanjujući građane da će im biti bolje čim  se završi  “tranzicija” ili “bolne reforme”.
Levica Srbije ne veruje u ova lažna obećenja,  jer upravo ovakva tranzicija i ove reforme čine da, iz godine u godinu, siromašniji bivaju još siromašniji, a bogati još bogatiji.
Došlo je, stoga, krajnje vreme da se na  politiku koju kreira vlast, po nalogu stranih banaka, MMF-a i domaćih tajkuna, stavi tačka.
Godina 2016. je godina u kojoj će građani odlučivati kakvu Suboticu i kakvu Srbiju žele. Uvereni smo da građani  ne žele ni ovakvu “tranziciju” ni “bolne reforme”, već pravedniju raspodelu društvenog dohotka, pristojniji i sigurniji život, radna mesta i plate od kojih je moguće živeti.
Takvu Suboticu i takvu državu je moguće izgraditi. Neka 2016. bude godina u kojoj ćemo početi zajedno da gradimo pravednije, sigurnije i srećnije društvo. Društvo, u kome svaki čovek može da se nada boljoj budućnosti i u kome nove godine donose novu nadu, a ne strah, siromaštvo i beznađe.

Pokret “Levica Srbije”- Inicijativni odbor u Subotici

Tagovi: 
Custom Search