Spremni za utakmicu protiv Crvene Zvezde

Pet, 12.04.2013 - 12:00 -- dejan.vukovic

Subotičane očekuje novi izazov, gostovanje na Marakani ekipi Crvene Zvezde. Spartak Zlatibor voda je pokazala i dokazala da pruža najbolje igre protiv večitih rivala, dokaz je i jesenja pobeda u Subotici nad Crvenom Zvezdom od 3:0. Na današnjoj press konferenciji koja je održana u prostorijama Sportskog Saveza prisustvovali su šef struke Petar Kurćubić i kapiten Vladimir Torbica.

- Pred nama je utakmica za koju ne treba posebna priprema, igračima ne treba dodatni motiv kada su u pitanju utakmice sa Crvenom Zvezdom. Ako uporedimo utakmicu od jesenas ima tu dosta sličnosti. Mi smo bili na dnu tabele, dok je Zvezda bila u naletu. Sada su Beograđani vezali par pobeda dok smo se mi sa dve izgubljene utakmice u nizu našli bliže dnu tabele. Međutim, sve ostalo je različito. Očekujemo pune tribine i jednu sasvim drugačiju Crvenu Zvezdu. Ukoliko uspemo da se odupremo u prvih pola sata, kada očekujemo žestok pritisak, možda uvedemo utakmicu u ono što nama odgovara, da eventualno profitiramo iz njihove žurbe i nervoze zbog nepovoljnog reezultata. Naš sledeći protivnik je sigurno u velikom usponu. Podigli su individualnu i timsku formu, te značajno popravili segment defanzive. Vezali su tri utakmice bez primljenog gola, zbog toga nam je jasno da za dobar rezultat u Beogradu moramo da postignemo gol ili dva. Moji igrači ne znaju da igraju samo defanzivno, sigurno ćemo pokušati sa igrom unapred ukoliko nam to protivnik dozvoli. - istakao je šef Kurćubić.

Kapiten Vladimir Torbica zna da ih očekuje težak protivnik protiv kojeg moraju da pruže maximum svih devedeset minuta - Protiv Crvene Zvezde moramo da igramo svih 90 minuta, da ni malo ne odstupimo od dogovorenog. Sigurno je da je naš protivnik u formi, za razliku od nas koji imamo dva uzastopna poraza. Ipak, i prošli put smo iz negativnog rezultata uspeli da se dignemo u meču protiv Zvezde, a zašto ne bi i sada. Moramo da popravimo ono što nije bilo dobro u prethodnim mečevima, posebno mislim na igru u defanzivi. Nadam se povoljnom rezultatu.
 
Utakmica Crvena Zvezda - Spartak Zlatibor voda igra se na Marakani u subotu 13.04. sa početkom od 18h. Sigurno je da su subotičani na ovom meču lišeni usluga Gorana Adamovića koji je dobio crveni karton, dok su svi ostali spremni i ulaze u konkurenciju za prvi tim.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search