NAĐITE SVOJ BESPLATNI PRIMERAK "KARTONA"!

Uto, 29.01.2008 - 09:03 -- urednik

Drugi broj Kultur-propagandnog lista FOKUS Fondacije KARTON predstavljen je u četvrtak, 7. februara, u okviru Književnog festivala "Pisci u fokusu". Prisutnima se obratio Branislav Filipović, urednik Lista, i Darko Kovačević, član Redakcije.
Drugi broj Lista je tematski posvećen muzici, i izuzev tekstova na srpskom i mađarskom jeziku, donosi i priloge na hrvatskom jeziku. Osim uobičajenih rubrika poezije, proznih tekstova i esejistike, novi broj donosi i dramsku jednočinku mladog subotičkog umetnika Ninoslava Šćepanovića "Isečci", a od ovog broja, u rubrici "Poezija geta", biće predstavljana poezija mladih subotičkih hip-hopera.

List je izašao pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije, a prijatelji Lista su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Direkcija za izgradnju Opštine Subotica, www.subotica.info, "Stara pizzeria" Subotica, Knjižara "Plato", Agencija "Refresh", "Symposion" i Štamparija "Printex".

Kultur-propagandni List KARTON je besplatan i deli se po poslovnim, obrazovnim i kulturnim centrima na teritoriji Opštine Subotica, a može se dobiti i u prostorijama FOKUS FONDACIJE, Matka Vukovića 1, Subotica.

www.fokus-su.org.yu

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
2 161
Vreme održavanja - početak: 
Uto, 29.01.2008 - 08:58
Vreme održavanja - kraj: 
Sub, 16.02.2008 (All day)
Kategorija: 
Custom Search