Počasni građanin, priznanja "Pro Urbe" i "Dr Ferenc Bordogvari"

Sre, 23.04.2008 - 15:09 -- darko.kovacevic

KOMISIJA ZA DODELU ZVANJA I PRIZNANJA SKUPŠTINE OPŠTINE

u skladu sa članom 5. ODLUKE O USTANOVLJENJU ZVANJA POČASNI GRAĐANIN I PRIZNANJA PRO URBE I PRIZNANJA «DR FERENC BODROGVARI»

(«Službeni list Opštine Subotica», broj 39/01, 23/07)

OBJAVLJUJE JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PREDLAGANJU GRAĐANA

I ORGANIZACIJA NA TERITORIJI OPŠTINE SUBOTICA

ZA DODELU ZVANJA POČASNI GRAĐANIN I PRIZNANJA PRO URBE

ZVANJE POČASNI GRAĐANIN dodeljuje se za istaknuto i trajno životno delo u oblasti nauke, privrede, umetnosti, obrazovanja i vaspitanja, kao i za rezultate postignute u javnom životu i razvoju kulturnog stvaralaštva i to fizičkim licima koja su svojim delima i činjenjima doprinela podizanju ugledu grada u zemlji i inostranstvu.

PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se licima za istaknuta dela koja značajno doprinose ugledu grada i opštine podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti.

PRIZNANJE PRO URBE dodeljuje se pravnim i fizičkim licima, kao i drugim organizacijama i to za istaknute naučne, kulturne i umetničke aktivnosti, odnosno za značajnu delatnost u obrazovanju, komunalnoj, socijalnoj, zdravstvenoj, privrednoj oblasti kao i u onim a koji su svojim radom doprineli većem stepenu razvoja javnog reda i mira i licima koja su svojim sportskim i drugim rezultatima pronela slavu svog grada i opštine.

NAPOMENA: Pismene predloge sa obrazloženjem mogu se poslati poštom ili lično predati u Opštinskom uslužnom centru na adresu: SKUPŠTINA OPŠTINA SUBOTICA, TRG SLOBODE 1 SA NAZNAKOM ZA KOMISIJU ZA DODELU ZVANJA I PRIZNANJA do 25.maja 2008. godine.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
2 605
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 23.04.2008 - 15:08
Vreme održavanja - kraj: 
Ned, 25.05.2008 - 15:08
Kategorija: 
Custom Search