Moguć prekid saobraćaja u D.Tucovića u nedelju 29. zbog snimanja serije

Kategorija: 

    Obaveštavaju se građani da će se ovog vikenda (subota 28.09.2024. godine – nedelja 29.9.2024. godine) ukoliko to vremenski uslovi dozvole, u centru Subotice snimati igrana serija „Zvaćeš se Varvara“ koja je novi projekat u produkciji „Telekom Srbija“ i produkcijske kuće „Zillion film“, u režiji Dejana Zečevića.

    Za potrebe snimanja serije doći do privremene obustave saobraćaja u ulici Dimitrija Tucovića, u nedelju 29.9.2024. godine, u vremenskom periodu od 11 do 14. časova. Istog dana biće rezervisano 15 parking mesta u neposrednoj blizini Gradske kuće, 6 u neposrednoj blizini Park Rajhla Ferenca i 7 parking mesta u ulici Dimitrija Tucovića.
 

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

 

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energia és Közlekedési Titkársága értesíti a lakosságot, hogy ha az időjárási körülmények megengedik, ezen a hétvégén (szombaton és vasárnap, 2024.09.28-29) Dejan Začević rendezésében, forgatják Szabadka város központjában a „Zvaćeš se Varvara” című játékfilmet, ami a Szerbiai Telekom és a Zillion Film közös produkciója.

Értesítjük a lakosságot, hogy vasárnap, 2024.09.29-én, a film forgatása miatt a szabadkai Mačva utca ideiglenesen le lesz zárva 11 és 14 óra között a forgalom elől. Ugyanezen a napon 15 darab parkolóhely lesz lefoglalva a Városháza közvetlen közelében, 6 a Rajhl Ferenc Park, míg 7 a Dimitrija Tucovića utcában.

 

 

 

Custom Search