Posetite Market Pijacu u subotu pre podne

Čet, 22.08.2024 - 13:35 -- nikola.tumbas

Nova pijaca antikviteta gde može da slobodno prodavati svoje predmete ili kupiti nešto "staro" za svoj enterijer, možda. Znači samo stare stvari, ne kineski proizvodi.

U subotu od 08. do 11.00 u parku u ulici petefi Šandora pored gimnazije, u parku  pored spomenika Kostolanji Dežou.

U prilogu na instagramu Vlada Novikov malo više o ovome. - https://www.instagram.com/reel/C-5QVomtpM1/?utm_source=ig_web_copy_link

A dodatna informacija jednog od organizatora Atile Zemkoa je u nastavku -

Postovani Ljubitelji Starina!
U subotu pocinje prva Pijaca pored Gimnazije u 8:00, molim Sve izlagace da dodju u 7-7:30 kako bi pripremili teren.  Svako ce imati mesto za izlaganje i moracemo se pridrzavati pravlila koje je Grad Subotica namenila. Svi moramo posle zatvaranja pijace u 13:00 da popspremimo svoja mesta i ceo izlozben teren. Posto je ovo prva probna izlozba sve izmene, ideje i dopune su dobrodosle i Sve molim da budu konstruktivni i veoma korektni, kako bi ovo uspeo i imalo svake nedelje tradiciju. Sve cemo na licu mesta dogovoriti kao i bice sve objasnjeno. Postojace neki sitni troskovi ka Gradu Subotici u velicini 200-500 din, ali cemo to morati da preracunamo kasnije. Svi podatci, placanja ce biti transparenti i bice Svima dati na uvid!Za organizaciju celog skupa ce odgovarati prema gradu samo jedna osoba, Atila Zemko.Teren koji je ucrtan mora da se postuje po planu, kasnije cemo dobiti vecu povrsinu.Stolove smo za sada obezbedili u broju od 10 komada, te Vas molimo da svako ponese sa sobom dodatni stol.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search