Dve pobede fudbalera Bačke u pripremnim utakmicama

Sre, 07.08.2024 - 22:18 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Bačke u sklopu priprema za novu sezonu u Vojvođanskoj ligi grupa Sever odigrali su dve prijateljske utakmica u roku od par dana. 

Rezultat u ovakvim pripremnim utakmicama je u drugom planu, ali treba napomenuti da su crveno beli slavili u oba susreta uz 9 postignutih golova što pokazuje da su napadački spremni za predstojeću sezonu. U meču protiv Udarnik aiz Višnjevca slavili su sa 3:0 golovima Arežine u prvom poluvremenu dok su u nastavku susreta precizni bili Kopunović i Nenadović. 

Bačka 1901 - Udarnik 3:0 (1:0)

Bačka 1901: Sabo, Šafranj, Ćakić, Kapetanović, Bašić, Vakić, Šijačić, Arežina, Glišović, Malenčić i Kopunović. Iigral su još: Mejić, Đokić, Kovljenić, Milijašević, Nenadović Udarnik: Slavnić, Herceg, Rožnai, Laban, Ruski, Simić, Bobić, Dokić, Spremo, Katić, Ivanišević. Igrali su i Perušić i Vorgić

U drugom pripremnom susretu igrali su protiv Jedinstva iz Stanišića. Strelci su bili raspoloženi na ovom meču gde je postignuto čak osam golova, pobeda Bačke od 6:2 (3:0). Za Bačku su golove postigli Nenadović (2), Milijašević, Glišović, Manojlović i Bašić, a za ekipu iz Stanišića Napijalo i Rončak.

Bačka 1901: Sabo, Šafranj, Ivković, Gnjatović, Mezei, Milijašević, Arežina, Delić, Glišović, Nenadović i Manojlović. Igrali su još: Đokić, Ćakić, Šijačić, Bašić i Vakić.

Jedinstvo: Vukadinović, Napijalo, Mlađan, Šarić, Vračarić, M.Rezić, Olujić, Rončak, Bobanac, Ibrahimović i Karabatić. Igrali su još: Z. Rezić, Gusić, Magdenovski i Pucar.

Tagovi: 
Custom Search