Tijana Filipović se oprostiila od Ženskog fudbalskog kluba Spartak

Uto, 11.06.2024 - 17:49 -- dejan.vukovic

Tijana Filipović napušta ženski fudbalski klub Spartak nakon deset godina provedenih u šampionu Srbije. Prelazi u Spartak iz Moskve, klub sa kojim je potpisla dvogodišnji ugovor. 

Tijana je svojim igrama ostavila dubok trag u Subotici. Bila je kreator igre i dala je veliki doprinos za odlične rezultate "golubica" u proteklih desetak godina. Od Tijane se ispred kluba oprosti predsednik Zoran Arsić - Prošla je sve faze razvoja našeg kluba učestvovala je u svim našim uspesima. Zlatnim je slovima je ispisala istoriju Spartaka. Na svakoj utakmici je davala ogroman doprinos, jer ili je asistirala ili davala golove. Godinama unazad najbolji je igrač Srbije. Velika zvezda ovoga kluba odlazi na privremeni rad u inostranstvo, a mi ostavljamo otvorana vrata za Tijanu. Želimo joj prevashodno zravlje, sportsku sreću i da nastavi biti i dalje dobar promoter našeg kluba, Subotice i Srbije."

Novi član Moskovskog Spartaka od Subotice se oprostila veoma emotivno. Istakla je da joj je veoma teško zbog rastanka jer Spartak smatra za svoju veliku porodicu, ali da je spremna za nove izazove - Mislim da sam izrasla u jednu veliku igračicu i da moram da nastavim u nekom drugom klubu. Došao je taj trenutak da se rastanemo. Zahvaljujem se pre svih treneru Borisu Arsiću koji je uvek bio tu za mene i kada je bilo dobro i loše. Uvek me je stavljao u prvi plan i podržavao i zbog toga sam tu gde jesam. Teško mi je zbog rastanka od saigračica sa kojima sam igrala dugi niz godina želim im sreću. Znam da će se potruditi da vrate titulu gde treba. Veliko hvala i mom kapitenu Violeti Slović koji je bezbroj puta bila uz mene. Sigurna sam da će uraditi ono najbolje i vratiti titulu u Suboticu.

 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Custom Search