Streličari uspešni na dva turnira

Pon, 03.06.2024 - 16:50 -- dejan.vukovic

U subotu 01. juna održana su dva streličarska turnira na kojem su učestvovali članovi PSK Veteran iz Subotice. Turnir 3D u okviru kalendara takmičenja Streličarskog Saveza Srbije održan je na Divčibarama a drugi parastreličarski u Subotici. 

Na 3D turniru koji je održan na Divčibarama učestvovalo je 8 takmičara iz PSK Veteran iz Subotice koji syuosvojili 3 zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje. Zlatne medalje osvijili su Dejan Varju kompaund lukom u kategoriji seniora, Saša Mitov dugačkim lukom u kategoriji veteranai Milan Dragosavac lovačkim lukom u kategoriji seniora. Srebrnu medalju osvojio je Atila Feješ Klapka dugačkim lukom u kategoriji seniora dok su se bronzanim medaljama okitili  Petar Keresteš golim lukom u kategoriji seniora i Anđelka Keresteš golem lukom u kategoriji seniorki.

Na parastreličarskom turniru koji je održan u Subotici osvojili su dve medalje po jednu zlatnu i srebrnu u seniorskoj konkurenciji.  Zlatnu medalju osvojio je Saša Babić olimpiskim lukom a srebrnu Veselin Uzelac compound lukom. 

Custom Search