GrO SSP Subotica ne učestvuje na lažnim izborima

Kategorija: 

GrO SSP Subotica ne učestvuje na lažnim izborima

Stranka slobode i pravde Subotice neće učestvovati na lokalnim izborima 2. juna jer su izborni uslovi danas lošiji nego u decembru. Iz tog razloga je važno napomenuti, da ne bi došlo do zabune, da glavni organizator protesta „Subotica protiv nasilja“ - GrO SSP Subotica, nema veze sa istoimenom listom koja nastupa na izborima u Subotici 2. juna.
Tvrdnja da su ovi izbori namešteni i unapred pokradeni najbolje se vidi po tome što je u biračkom spisku upisano i do dan danas 126 hiljada građana iako rezultati popisa pokazuju da u našem gradu živi 103 hiljade punoletnih osoba. Da režim nastavlja izbornu prevaru vidimo i po tome što pojačavaju pritisak na zaposlene o čemu svedoče neke vaspitačice iz PU "Naša radost" kojima je zabranjeno da koriste godisnje odmore jer moraju da rade kamapanju za SNS.

Svakom dobronamernom čoveku je jasno da nema ni političke volje ni vremena da se primene prioritetne preporuke ODIHR-a, kao ni zahtevi opozicije. U takvim okolnostima neučestvovanje u pripremljenoj izbornoj prevari jeste jedini put koji vodi do promene naprednjačkog sistema vladanja zasnovanog na lažima, korupciji i kriminalu, koji je konačni cilj Stranke slobode i pravde na čijem ispunjenju beskompromisno radimo.

U skladu sa s tim, svaki građanin Subotice treba samostalno da proceni koji je najbolji vid političke borbe protiv organizovane kriminalne grupe koja je zarobila celu zemlju, sve gradove i opštine Srbije, pa tako i Suboticu. SSP Subotica ne samo da će nastaviti nego će i pojačati svoju borbu za svakog građanina Subotice, kao što je i dosada radio.

4. 5. 2024. Služba za informisanje
GrO SSP SUbotica

Tagovi: 
Custom Search