Fudbaleri Spartaka u sredu 1. maja dočekuju Železničar

Uto, 30.04.2024 - 18:12 -- dejan.vukovic

Nema puno odmora za fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi. Nakon dve pobede protiv javora i remija protiv Voždovca u Beogradu u sredu 1. maja dočekuju ekipu Železničara. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 18:30 časova uz besplatan ulaz.  

Predstojeći meč najavio je šef struke Miloš Kruščić - Utakmice se brzo smenjuju jedna za drugom i nema puno vremena za razmišljanje šta je bilo pre toga. Fokus je uvek na prvu sledeću tako smo i mi sada okrenuti narednom rivalu. Železničar je promenio trenera, to je pokazatelj da se oni ne predaju i da će se boriti dok god postoji šansa za opstanak, što je fudbalski i veoma normalno. To nam govori da će doći sa izrazitom motivacijom i željom da pobede, i mi se spremamo tako. Mi ćemo se potruditi da ispravimo neke greške iz poslednje utakmice a da dobre stvari zadržimo. Fokusirani smo da pokažemo dobru igru i da pobedimo sutra.      

Golman Aleksandar Vulin ističe dobru atmosferu - dočekujemo ekipu Železničara, ekipu koja je jako motivisana u ovom momentu. Nemaju izbora i njima je jedini cilj pobeda u Subotici. Mi smo se ove nedelje dobro pripremali i trenirali. Trener je uveo neke nove zahteve u igri za koje ćemo se potruditi da u visokom nivou odradimo. Dočekujemo utakmicu u odličnoj atmosferi i velikoj želji  da osvojimo tri boda.  

Spartak se trenutno nalazi na drugom mestu plej aut Super lige sa 38 osvojenih bodova, dok je ekipa Železničara na pretposlednjem mestu sa 28 bodova. 

Tagovi: 
Custom Search