Besplatna obuka Design Thinking za zaposlene u kulturnim i kreativnim industrijama

Pet, 16.12.2022 - 10:06 -- darko.kovacevic

Design Thinking trening namenjen jačanju preduzetničkih veština kulturnih i kreativnih industrija za vrednovanje kulturnog nasleđa i razvoj modela održivog turizma u jadransko-jonskom regionu realizuje se o sklopu projekta CCI4Tourism Interreg ADRION. Design Thinking trening realizuje agencija za trening i razvoj zaposlenih ROAD HR.

Trening će se održati 27. i 28. decembra 2022. u Novom Sadu sa početkom u 10.00 časova i trajaće do 15.30 časova.

Cilj treninga je razvoj i podsticanje inovacione kulture u kulturnim i kreativnim industrijama koji treba da podstakne razvoj modela održivog turizma. Design Thinking kao savremeni pristup u razvoju ideja i unapređenju proizvoda i usluga pružiće učesnicima alate da samostalno u svojim kompanijama, organizacijama i institucijama primenjuju ovaj pristup i značajno unaprede postojeće usluge i proizvode ili razviju nove.

Trening je namenjen: predstavnicima kompanija iz kulturne i kreativne industrije; organizatorima manifestacija, događaja i festivala; zaposlenima u turističkim agencijama; zaposlenima u muzejima i kulturnim institucijama; zanatlijama i predstavnicima sektorskih agencija i institucija.

Učešće na treningu je besplatno i podržano je sredstvima projekta koji realizuje Fond Evropski poslovi AP Vojvidine.

Rok za prijave 22.12.2022. u 16.00 časova a prijave se mogu izvršiti popunjavanjem online forme na sledećem linku.

Više detalja o samom treningu i načinu izvođenja možete pročitati na sledećem linku.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search