Dimitrije i Radmila trijumfovali na turniru Vilim Harangozo

Uto, 11.10.2022 - 22:26 -- dejan.vukovic

Memorijalni stonoteniski turnir Vilim Harangozo održan je po 46. put u znak sećanja na čuvenog jugoslovenskog stonotenisera. Turnir je održan u Stonoteniskom centru u Subotici u neelju 9.oktobra uz učešće 64 seniora i seniorki.

U konkurenciji seniora trijumfovao je Dimitrije Levajac koji je opravdao ulogu favorita. Do titule je došao impresivnim nizom izgubivši samo jedan set. U finalu je sa 4:0 pobedio Alekse Gaceva, igrača iz Srbije koji već nekoliko godina nastupa u Nemačkoj. Treću poziciju podelili su domaći predstavnik subotičanin Stefan Kostadinović i igrač Crvene zvezde, Nikola Strugarević.

Među seniorkama trijumfovala je Radmila Tominjak, igračica niškog Josip Kolumba. Ona je u finalu pobedila Draganu Vignjević (Panonija). Bronzane medalje pripale su Reki Bezeg, igračici Novog Sada i  Ani Nikoiani iz kluba Josip Kolumba.

U konkurenciji parova među seniorima pobedio je dubl Dimitrije Levajac/Nemanja Đilas (Crvena vezda/Banat) koji je u finalu bio bolji od para Nikola Strugarević/Nikola Marinković (Crvena zvezda/Požarevac). Bronzane medalje osvojio je subotički dubl Stefan Kostadinović/Bence Bognar (Spartak Infostud) kao i  Ivan Takač/Muhamed Abas (Crvena zvezda).

Među seniorkama najbolji je bio dubl Tijana Jokić/Reka Bezeg (Novi Sad), srebrna medalaj pripala je paru Katarina Gvozdenović/Anđela Menger (Domboš/Rapid), dok su se bronzanim medaljama okitile Katarina Laura Mihajlov/Minja Vladimirov (Crvena zvezda) i Radmila Tominjak/Ana Nikoiani (Josip Kolumbo)

Custom Search