Queen Real Tribute Band 5. septembra na Paliću

Čet, 01.09.2022 - 09:07 -- darko.kovacevic

VODEĆI SVETSKI TRIBUTE BEND GRUPE QUEEN NASTUPA NA PALIĆKOM JEZERU

*

Queen Real Tribute bend će izvesti najveće hitove grupe Queen

5. septembra na Letnoj pozornici Palić sa početkom u 21h

Oni nisu samo veliki obožavaoci grupe Queen, nego su sjajni muzičari zbog čega su i počeli svirati pesme Queena kako bi zadržali uspomenu na jednu od najvećih rock bendova svih vremena, i Fredi Merkjurija, jednog najvećih pevača u istoriji. Radi se o bendu koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podseća na slavni britanski sastav. Načinom kako Queen Real Tribute pristupa nastupu na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svetu. Hitovi kao što su „Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“ i „We Are the Champions“ u izvedbi Queena ponovno se sviraju u sastavu profesionalnih muzičara koji su nastupali s najvećim i najpoznatijim zvezdama s područja bivše Jugoslavije. Današnji sastav ove grupe čine pevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basista Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin. 

Od nastanka pa sve do dana današnjeg Queen Real Tribute bend je krenuo nizati uspehe. Tokom 2007. i 2008. godine održali su brojne koncerte širom Europe i ubrzo postali jedan od najvećih Queen tribute bendova na svetu. 2009. godine dobili su brojne inostrane ponude od promotera širom sveta što im je donelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. godine bend je odsvirao stotine koncerata širom sveta, u nekim od najvećih dvorana i arena. Samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata tokom 4 turneje, a u leto 2012. godine Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspeha u desetak godina, bend je odlučio preći s Queen tribute banda na sledeći nivo. Zato su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava sastoji se od simfonijskog orkestra koji broji 42 instrumenta i hor od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspeh i nakon rasprodanih muzičko scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u regionu. 2018. godine bend je gostovao u Kini, gde su ostavili sjajan utisak te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na  kinesku turneju. "Volimo te!" - skandirali su kineski fanovi što jako puno govori o međunarodnoj popularnosti benda i same turneje.

Njihovi dosadašnji uspesi, strast i ljubav s kojima pristupaju muzičkom delu i ostavštini Queena garantuju spektakl nabijen emocionalnom energijom i najlepšom vrstom nostalgije.

ULAZNICE POTRAŽITE U SISTEMU TICKETS.RS i u VINOTECI ZVONKO BOGDAN.

Tickets: https://tickets.rs/event/queen_real_tribute_2894

Queen Tribute Bend Palić 5.septembar 21h

::

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search