Saopštenje DSSa

Kategorija: 
Izvor: 

HARAČ ZA VODU

Demokratska stranka Srbije (DSS) u Subotici oštro osuđuje birokratki odnos JKP,, Vodovod i kanalizacija" jer su ispostavljeni računi građanima za vodu u aprilu i martu ove godine u nekim delovima grada neopravdano bili veći i za 50% ! 

Ovim putem, u interesu građana, GO DSS traži od JKP ,,Vodovod i kanalizacija" i nadležnih u lokalnoj vlasti hitan raskid ugovora sa firmom OZ ,,Mladost" iz Sombora, obzirom da su usluge očitavanja vodomera sugrađanima preskupe (15 miliona dinara u 2020.god) i neodgovorno se obavljaju! 

Tvrdnja nadležnih u JKP,, Vodovod i kanalizacija" da je broj reklamacija građana, prema statističkim podacima, opao sa 750 na 200 tokom 2019.god i da ima tendenciju daljeg pada je za DSS u Subotici samo još jedna farsa u nizu, obzirom da pamtimo ko su bili čelnici lokalne vlasti i JKP ,,Vodovod i kanalizacija" u prošlom sazivu i zašto su tendere za određene usluge dobijala preduzeća van sedišta našeg grada! 

Najava da će i ovo JKP od lokalne vlasti uskoro zatražiti poskupljenje za svoje usluge, kod sugrađana izaziva dodatni strah i jak udar na kućni budžet. Zato, ovom prilikom poručujemo da DSS u Skupštini grada NEĆE podržati ni jedan najavljeni predlog za poskupljenjem JK usluga!!! 

Jelica Santrač

 

Custom Search