Novi poraz rukometaša Spartaka

Ned, 22.11.2020 - 11:54 -- darko.kovacevic

I u trećem meču u Subotici igranom u kratkom roku rukometaši Spartaka pretrpeli su poraz – 21:25 (8:13) u duelu protiv Dubočice 54 iz Leskovca. Za razliku od prethodnih mečeva Spartak se bolje pokazao, ali ni to nije bilo dovoljno da se osvoje bodovi.

Nakon početnog zaostataka, nakon lakih golova iz kontri Luke Radovića, rukometaši Spartaka su uspeli da se vrate u ritam. Pomogao im je sa tri vezane odbrane golman Arđelan, a u napadu su bili dobri Petrović i Grozdić. U finišu poluvremena domaći prave veći broj grešaka, što Leskovčani koriste da steknu značajnu prednost od pet golova razlike.

Uz dva brza gola na startu drugog dela igre Spartak je smanjio, ali je u 37. minutu već bilo 17:10 za goste. Bio je to period kada je Matović bio nezaustavljiv. Finiš meča ipak nije ostao bez zanimljivih detalja. Uroš Kojadinović, prvotimac domaćih igrao je dobro, zaređao je golove, ali nije bilo moguće ništa više od smanjenja zaostatka na tri gola razlike.

Spartak: Jovanović, Mrvović 5, Papeš Bogosavljev, Grozdić 2, Bižić, Spremo 2, Kojadinović 7, Radosavljević, Ilić, Đurović 2, Milisavljević, Skuban, Petrović 3, Vojvodić, Radojčić, Arđelan.

Dubočica: Gašić, Cvetković, Simić 1, Nikolić 1, Radulović 2, Marinković, Ristić, Pavlović, Mađar, Erić, Mitrović, Zlatanović, Matović 8, Atanasković 6, Radović 7.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search