Druženje odbojkašica Subotice sa Sanjom Malagurski

Čet, 27.04.2017 - 19:24 -- dejan.vukovic

Još jednu uspešnu sezonu odbojkašice ŽOK Subotica su proslavile uz zajedničko druženje. Cilj okupljanja je bio da se podele medalje za osvojeno 3. mesto u Vojvođanskoj ligi, ali i da se druže sa našom sugrađankom, Sanjom Malagurski koja je imala veoma uspešnu sezonu u Italiji, u klubu Montichiari, a od prvog maja joj počinju pripreme sa reprezentacijom Srbije.

Okupile su se devojčice svih uzrasta i sve članice kluba, koje su aplauzom podržale takmičarsku ekipu i dodelu medalja. Reprezentativka Sanja Malagurski podelila je deci par svojih dresova kako bi ih motivisala za dalji rad. Jedan od dresova pripao je i dugogodišnjem kapitenu ekipe Irini Pejin koja se ove godine oprostila od odbojke zbog odlaska na studije. Usledilo je torta i posluženje za klince koji su se posle slikali sa Sanjom i trenerima i razgovarali.

Ženski odbojkaški klub Subotica trenutno ima oko 130 devojčica. Ove godine otvorili su i 6 selekciju i zbog toga doveli u klub novog mladog trenera, Čedomira Lišića koji radi sa novom grupicom dece. Podmlađena je takmičarska ekipa kojoj predstoji da se uigra i kada stekne malo ligaškog iskustva neizostavni će biti i dobri rezultati. Završnom proslavom nisu prestale aktivnosti u klubu. Do kraja sezone odigraće par prijateljskih utakmica sa ekipama iz Sombora, Novog Sada i Stare Pazove kako bi se deca još više družila, uživala i sticala iskustva na odbojkaškom terenu.

 

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search