Saopštenje Pokreta levice Srbije

Kategorija: 

POKRET LEVICA SRBIJE - POZIV GRAĐANIMA SUBOTICE

Srbija je u dubokoj bedi, nezaposlenosti i siromaštvu. Srbija je danas zemlja izraženih socijalnih nejednakosti. Dve i po decenije Srbija je propadala politički, ekonomski, kulturno i moralno. Građani  Srbije potonuli su  u apatiju i razočaranje, egzistencijalni strah,  u siromaštvo i nemoć, dok se sa druge strane, šačica ljudi, beskrajno obogatila i postala gospodar ove zemlje. 

Pozivamo da nam se priključe svi oni  koji žele bolju i pravedniju Srbiju.

Pozivamo  nastavnike, radnike, nezaposlene, srednji sloj,  profesore, inžinjere, lekare, činovnike, medicinsko osoblje, seljake, mlade, penzionere, ugrožene i obespravljene, sve osiromašene, da se zajedno borimo  za zemlju socijalne pravde i pravičnosti, jednakosti i solidarnosti!

Pozivamo ih, u zajedničku borbu, da Srbija više nikada ne bude zemlja bede i siromaštva.

Pozivamo, da nam se priključe  sve Subotičanke i Subotičani, koji ne žele da Subotica  bude  grad iz kojeg se godišnje iseli nekoliko hiljada ljudi u potrazi za pristojnim životom.

Pozivamo sve koji žele   da Subotica bude grad u kome će svaki njen građanin imati pravo na dostojanstven i pristojan život,  u kome neće građani  raditi za mizerni minimalac, za domaće tajkune i strane kompanije.

Pozivamo sve koji ne žele da Subotica bude grad  u kojem čak ni zaposleni nemaju pristojan život, niti nadu da će ikada živeti sigurno i dostojanstveno.

Pozivamo sve  koji žele da Subotica bude grad u kome će moći da se  radi i od rada pristojno žive, u kome niko neće biti u strahu od gladi, bolesti i nemaštine.

SUBOTICA MORA BOLJE!

SRBIJA MORA BOLJE!

    Inicijativni odbor Pokreta „Levica Srbije“ u Subotici poziva sve zainteresovane da se jave na telefon: 0641359790, na mejl adresu: [email protected] ili putem Facebook stranice „Pokret levica Srbije-Subotica“

Tagovi: 
Custom Search