Sednica Organizacionog odbora Evropskog kadetskog prvenstva u rvanju

Pon, 14.12.2015 - 11:08 -- dejan.vukovic

Organizacioni odbor Evropskog kadetskog prvenstva u rvanju koje je održano u Subotici (04. - 09. avgusta) održao je sednicu u Trofejnoj sali Sportskog saveza Subotice sa jednom tačkom dnevnog reda, Finansijski izveštaj za Evropsko kadetsko prvenstvo u rvanju. 

Na sastanku su prisustvovali i predstavnici Rvačkog Saveza Srbije sa predsednikom Željkom Trajkovićem, predstavnik Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Milorad Dokmanac kao sa počasnim gostom delegatom Evropskog kadetskog prvenstva u Suboticu gospodinom Teodorasom Hamakosom. 

U finansijskom izveštaju se navode svi troškovi kao i prinosi sredstava. Naznačano je da je klub kao i Savez ovim šampionatom obezbedio određena finansijska sredstva za nesmetan dalji rad. Naravno treba napomenuti i korist Subotive od Evropskog Prvenstva jer je u toku nedelju dana u našem gradu boravilo oko 1.000  takmičara sa svojim pratiocima.

Gospodin Hamakos je istakao da je Evropsko prvenstvo bilo jedno od najbolje orgnazovanih rvačkih takmičenja i da se iskreno nada de će Subotica u skoroj budućnosti ponovo dobiti priliku za organizaciju nove rvačke manifestacije.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search