Neki izbori nisu gotovi - imaš li pet minuta, izaberi pravu stvar!

Kategorija: 
Izvor: 

Slogan je akcije dobrovoljnog davanja krvi koju organizuje Socijaldemokratska stranka Subotica. SDS Gradski odbor Subotica želi da primerom solidarnosti doprinese regrutovanju, motivisanju i zadržavanju dobrovoljnih davalaca krvi.

SDS Gradski odbor Subotica, u saradnji sa odeljenjem za transfuziologiju Zdravstvenog centra Subotica planira ovu akciju počev od ponedeljka 28.09.2015 narednih mesec dana, tokom kojih će u periodu od 7:30h do 10:30h., obezbediti prevoz za sve koji žele da se priključe akciji do prostorija službe za transfuziju krvi na adresi: Izvorska 3, Subotica.

Pozivamo sve sugrađane da se priključe i pomognu akciju da bi se prikupilo što više litara najdragocenije tečnosti, te da daju svoj doprinos u podizanju svesti o svakodnevnoj potrebi za velikim količinama krvi i da utiču na podizanje nivoa gradjanske solidarnosti i društvene odgovornosti.

U vrednosnom smislu, kampanja se planira da traje i dalje  tokom čitave godine i da  doprinese boljoj informisanosti stanovništva o potrebi za davanjem krv i podizanju nivoa svesti najšire populacije. Jedan od najvažnijih ostvarenih ciljeva je da se preduprede nestašice krvi i da se pomogne službi za transfuziju krvi da poveća svoje kapacitete.

Tagovi: 
Custom Search