Wiener Städtische uz ŽFK Spartak

Čet, 07.05.2015 - 23:47 -- dejan.vukovic

Ženski fudbalski klub Spartak ima novog sponzora u svom pulu, reč je o austrijskoj kompaniji Winer Štediše osiguranje. Novi sponzorski ugovor u Medija centru Gradske kuće potpisali su Zoran Arsić, predsednik ŽFK Spartak i Dušan Markelić ispred kompanije Viner Štediše. 

Predsednik Zoran Arsić nije krio oduševljenje potpisivanjem ugovora sa novim sponzorom. - Želim da se zahvalim Kompaniji Viner Štediše osiguranju koji su prepoznali potrebu da se pomogne srpski sport, a oni su prepoznatljivi po tome što pomažu brojne granske sportove. Ovoga puta je veoma važno da je njihov izbor da to bude ženski fudbal i aktuelni šampion Srbije,  ŽFK Spartak iz Subotice. U to ime se zahvlajujem kompaniji sa jedne strane a ne bi bilo korektno da ne spomenem i člana našeg Upravnog odbora, gospodina Željka Džakulu, koji je svojim poslovnim aranžmanom omogućio da se postave temelji ove poslovno sportske saradnje. Trudićemo se kao klub da opravdamo svaki dinar koji bude uložen u naš sportski kolektiv, ali i da će se naš marketing tim potruditi da i druga strana bude zadovoljna u narednih 365 dana.

Predstavnik Viner Štediše osiguranja, Dušan Markelić, je rekao - Velika j evažnost potenciranja ovog ugovora, naša kompanija naime podržava sve sportske aktivnosti. Uzevši u obzir činjenicu da je ŽFK Spartak petostruki šampion Srbije i da je učesnik Lige šampiona, svesni smo da ova saradnja prevazilazi lokalne okvire jer njihov klub predstavlja ne samo naš grad, nego i našu državu. Upravo iz tih razloga naša Kompanija je odlučila da podrži ŽFK Spartak i da ih potpomogne u njihovom daljem radu.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search