Darko Antelj o odluci lokalne samouprave

Kategorija: 
Izvor: 

Odlukom lokalne samouprave i Gradonacelnika Grada Subotice svi higijenicari koji su bili zaposleni ugovorom na odredjeno vreme sa 31.12.njihov rad je prestao.
MZ MALI BAJMOK je podnela zahtev kako Gradonacelniku tako i njegovim pomocnicima zaduzenim za taj resor da se ugovor produzi do daljnjeg s obzirom da je teritorija koju pokriva MZ. izuzetno velika. Na teritoriji MZ nalaze se sledeci objekti:Trzni centar Buvljak (koji u danima vikenda po podacima dobijenim iz stanice Policije poseti preko 15.000 ljudi sto iz Zemalja u okruzenju,sto iz Centralne i Juzne SRBIJE) stoga je Suboticki Buvljak najveca Turisticka atrakcija ovoga Grada preko koje Grad i ostvaruje najvece prihode.Plus da ne zaboravimo Auto pijacu,Stocnu pijacu,Hipodrom.
Zalosno je sto pored svega ovoga Lokalna samouprava nije u stanju da obezbedi minimalac za jednog higijenicara,koji se u predhodnom periodu pokazao kao izuzetno dobro resenje za odrzavanje higijene na celoj teritoriji MZ.
Lokalna samouprava odvaja milionske iznose za izgradnju raznoraznih pozorista,manifestacija...za koje smatramo da uopste nisu u ovom mometnu kada je teska Ekonomska kriza pogodila ovaj Grad primerena niti potrebna.

PRESEDNIK SKUPSTINE MZ MALI BAJMOK
I ODBORNIK SDS-a
DARKO ANTELJ

Custom Search