Spartak dočekuje Crvenu Zvezdu

Čet, 03.04.2014 - 22:01 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u subotu 5. aprila od 15:30 uz direktan televizijski prenos dočekuju lidera na tabeli ekipu Crvenu Zvezdu. U Subotici vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu, pogotovo zbog činjenice da je Spartak u protekle dve sezone slavio nad crveno belima u Subotici. Karte se već mogu kupiti u preprodaji u prostorijam akluba u zgradi Jadrana od 8-20h. Cene ulaznica su: zapad - 350,00 istok - 300,00 i jug - 300,00 dinara. Kapije će na dan utakmice biti otvorene od 13:30h. Klub ovom prilikom poziva sve ljubitelje fudbala i FK Spartak da dođe na Gradski stadion i podrži FK Spartak. 

Povodom predstojeće utakmice u Trofejnoj sali Sportskog saveza održana je press konferencija na kopjoj su pored trenera Dragana Kanatlarovskog prisustvovali i prvotimci Goran Antonić i Andrej Mrkela. Fudbaleri su spremni za ovaj meč sa željom da nastave tradiciju dobrih rezultata u Subotici. Dragan Kanatlarovski, šef struke subotičana nema problema sa motivacijom igrača - Zagreva se atmosfera pred utakmicu i vidim da vlada veliko interesovanje. Samo ime Crvene zvezde znači nešto više, ne samo na ovim prostorima. Dolazi nam evropski i svetski šampion, ekipa koja znači nešto i van granica Srbije i predstavlja pojam za kvalitet. To je jedan veliki motiov za nas da se pokažemno u pravom svetlu, da se borimo, trudimo i da odigramo kvalitetan fudbal. Nalaze se u odličnoj formi što pokazuju i njihovi rezultati. Očekujem odličnu atmosferu na tribinama za jedan pravi fudbalski spektakl. Imamo kvalitet da se suprostavimo protivniku i zabeležimo pozitivan rezultat.- zaključio je Kanatlarovski.

Goran Antonić očekuje težak susret sa Crvenom Zvezdom - Crvena zvezda je lider na tabeli, igraju sjajno u poslednje vreme, dokazali su to i serijom od jedanaest vezanih pobeda. Dolaze u nezgodan čas, u vreme kada smo vezali pet remija, a pred revanš polufinala Kupa. Motiv ne izostaje ipak se radi o Crvenoj Zvezdi ekipi protiv koje smo u prošle dve utakmice slavili u Subotici. Želimo i da im se revanširamo za jesenji poraz u Beogradu. Pozivam ovom prilikom navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i budu svedoci odlične utakmice.

Andrej Mrkela ističe da spremno dočekuju narednog rivala - O Zvezdi se mnogo toga zna, igraju fantastičan fudbal nanizali su jedanaest pobeda zaredom. Dolaze na tradicionalno neugodan teren u Suboticu gde su se uvek namučili. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. Radili smo dobro protekle nedelje, nadam se i ispravili neke greške. Nadam se da će baš u subotu biti prekretnica za nas i da ćemo napraviti pozitivan rezultat. Navijači su nas podržavali u prethodnom periodu, pa ih pozivam da to učine ponovo, jer će nam protiv Crvene zvezde njihova podrška značiti.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search