Mától egész Vajdaságban nézhető a Pannon TV műsora

Kategorija: 
Izvor: 

Mától Vajdaság minden területén látható a Pannon TV műsora. Az IPTV rendszeren keresztül nézhető egész napos magyar adásunk. Őszre visszatérnek a képernyőre a megszokott műsorok. Megújulunk formában és tartalomban is.

Néhány pillanat alatt megtalálható a Pannon TV műsora az IPTV-n. Bodzsoni István, a Pannon RTV igazgatója elmondta: „Akik rendelkeznek az IPTV rendszerrel, azoknak csak meg kell keresniük a televíziókészüléken a megfelelő csatornát, és kísérhetik a Pannon TV műsorát. Mitrovicán, Versecen, Újvidéken, Zomboron keresztül Vajdaság egész területén.”

Nemcsak a sugárzási terület bővül. Médiaházunk igyekszik néző- és hallgatóbarát programot kínálni a műsoraiban. A nyári szünet után megújulunk. Új műsorráccsal készül a Pannon TV és a Pannon Rádió is. „Jóval érdekesebb és izgalmasabb műsort tudunk majd kínálni a nézőknek és a hallgatóknak” – tette hozzá Bodzsoni István.

Őszre visszatérnek a képernyőre a megszokott műsorok. Hírháttér a Közügyekben és vita a Rekontrában. Ismét lesz agrárvilág a Pannon Rádióban. A néző- és hallgatóbarát újdonságokról egyelőre még nem árulunk el részleteket.

Custom Search