Saopštenje Nove Stranke

Kategorija: 
Izvor: 

Poštovani sugrađani,

Svesni današnjeg teškog stanja naših građana, društva i države, okupljamo se zbog budućnosti Srbije. Petooktobarsku promenu 2000. godine doživeli smo kao najavu stvaranja demokratske države, zasnovane na vladavini prava, poštovanju ljudskih prava i prosperitetnoj privredi. Tada započete duboke i neophodne reforme, nasilno su prekinute 2003. godine. Danas na svakom koraku zatičemo neefikasnu državu na čije funkcionisanje građanke i građani Srbije nemaju nikakav uticaj. Neuređene, nepredvidive i otuđene državne strukture koriste samo onima koji ih vode.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je formirano povereništvo "Nove Stranke" za Suboticu.

Povereništvo čine:

Nikola Štula, Koordinator, 062 833 2958

Kristijan Bartuš, Koordinator, 062 833 2959

Milja Burzan, Koordinator, 062 833 2960

Milan Damjanović, Koordinator, 062 833 2962

Nova Stranka Subotica Vas poziva da nam se pridružite, porazgovarate sa nama i pomognete nam u definisanju nove politike, politike korenitih reformi i promena, lišene ličnih finansijskih ili partijskih interesa, nepotizma i negativne partijske selekcije. Svojim učestvovanjem u izradi i predlaganju razvojnih strategija i njihovoj implementaciji daćete svoj doprinos boljitku života u našoj Subotici.

Za sve informacije u vezi sa aktivnostima i programom stranke u Subotici se možete obratiti gore navedenim osobama, kao i uputiti sugestije i pitanja na

[email protected]
https://www.facebook.com/novastrankasubotica

Kolekcija članaka: 

Više o ovoj temi...

Potpis za formiranje Nove stranke prikupljaju se u holu Otverenog univerziteta u četvrtak i petak od 10 do 18 časova i u subotu, od 8 do 13 časova. Inicijativu za osnivanje Nove stranke pokrenuo je bivši premijer Srbije Zoran Živković, a inicijativu su podržali profesorka Vesna Rakić Vodinelić i docent Fakulteta političkih nauka Vladimir Pavićević. Inicijativni odbor za osnivanje Nove Stranke, koordinator za Suboticu, Nikola Štula govori u video prilogu o ovome.

Detalj: Potpisivanjem liste ne postajete član stranke već joj samo dajete mogućnost formiranja - preko potrebnog broja potpisa.

Post date: Pet, 01.03.2013 - 17:15
Custom Search