Vajdaságban járt ByeAlex

Kategorija: 
Izvor: 

A Pannon RTV-ben járt ByeAlex vajdasági körútja alkalmával. Az énekessel készült stúdióbeszélgetést szombat este 20:30-kor, valamint 22:30-kor nézhetik meg a Pannon RTV Szubjektív című műsorában.

Körbejárta a Pannon RTV-t ByeAlex. Beült a Pannon TV stúdiójába egy beszélgetésre, emellett a Hangár című rádiós műsorban is mesélt magáról. A magyarországi Dal idei nyertese elmondta, nehezen tudja elviselni a hirtelen jött hírnevet. Vajdasági körútjával csupán meg szerette volna ismertetni magát az itt élő emberekkel is.

„Picit szerettem volna itt is megismertetni magam, beszélni. Igazából, szerintem a jó interjúkból ismerik meg az előadókat, és lehet, hogy sokan látnak rólam egy képet, és nem azt gondolják, vagy nem jól látják azt, hogy milyen vagyok. Nagyobb célom ezzel nem volt, és biztos, hogy nem az az ember típus vagyok, aki azért jön, hogy szavazatokat gyűjtsön.”

Idén ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Az énekes elmondta, nem feltétlenül az a célja, hogy megnyerje a dalfesztivált, de a döntőbe azért szeretne bejutni.a

Custom Search