Saopštenje GO Nove Srbije

Kategorija: 

 Povodom istupanja odbornika Nove Srbije iz odborničke grupe POKRENIMO SUBOTICU, Gradski odbor Nove Srbije daje

 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 Na svom sastanku održanom 26.12.2012. u 19h, Gradski odbor je doneo Odluku da odbornik Nove Srbije g-đa Slavinka Cvijetić, na sednici Skupštine grada Subotica istupi iz odborničke grupe "Pokrenimo Suboticu" SNS-NS.

G-đa Slavinka Cvijetić će nadalje svoj rad u Skupštini grada nastaviti kao samostalni odbornik Nove Srbije, u okviru skupštinske većine.

 Vezano za izjave SNS u medijima povodom istupanja odbornika NS iz odborničke grupe SNS-NS, Gradski odbor Nove Srbije izjavljuje:

 1.Navodi g-dina Ilije Maravića, da nisu znali za odluku NS o istupanju, zatim da su razlozi istupanja isključivo ekonomske prirode (podrazumevajući pod tim navodnih 5 obećanih radnih mesta od strane DS), te da su oni u potpunosti ispoštovali koalicioni sporazum-nisu tačni.

2. Razlozi istupanja iz opozicije i pridruživanje skupštinskoj većini su mnogobrojni, ali Gradski odbor stavlja akcenat na razloge za ulazak u skupštinsku većinu, a to su pre svega mogućnost konstruktivnog delovanja u pravcu ispunjavanja predizbornih obećanja, i stvaranje osnova za bolji život građana Subotice i svestraniji razvoj grada.

 Predsednik GO Nove Srbije

 Dejan Martinović

Ličnosti: 
Custom Search