Jí‰GTí–Rí•

Uto, 04.10.2011 - 15:01 -- daniela.mamuzic

A FOKUS Alapítvány pályázatot ír ki az első szerzői alkotás létrehozására. Az október 1-től nyitva lévő JÉGTÖRÕ elnevezésű pályázat célja a kulturális produktumok létrehozására való ösztönzés, a Szabadka területén élő fiatal alkotók támogatása. A pályéázat kifejezetten azokra a fiatalokra fókuszál, akik szeretnék létrehozni első művészi produktumukat, ezzel megtörve a jeget, mind művészi értelemben, mind pedig a szakmai közönség irányába.
Az olyan 15 és 35 év közötti, fiatal alkotók jelentkezését várjuk, akik valamely kortárs művészeti ágban tevékenykednek (irodalom, fotó, képzőművészet, zene, színház, performansz) de ezidáig nem adtak, állítottak ki, vagy nem realizálták elképzeléseiket, munkáikat. A kiadandó alkotásokat, vagy a megvalósítandó projektek tervét 2011.12.01 - ig várjuk a következő e-mail címen: [email protected] vagy személyesen a FOKUS Alapítvány irodájában, a Prtizán utca 14/1-es szám alatt.

A beküldött, megvalósításra váró munkák közül szakavatott bizottság választja majd ki azt az ötöt, amelyek szerzői, legfeljebb 100.000 dináros támogatásban részesülhetnek, hogy ezen összegből első művészeti produktumuk létrehozásának költségeit fedezzék. A nyertes szerzőknek lehetőségük lesz, hogy az elnyert összegből fedezzék az önálló munkát, hogy a megvalósításhoz szükséges csapatot kovácsoljanak, munkatársakat, szerkesztőket és partnereket keressenek, kiadót, helyet találjanak maguknak, hogy a megfelelő marketinges módszerekkel építsék fel munkájuk promócióját, hogy mindeközben szabadon és önállóan vegyenek rész saját munkájuk létrehozásában a kezdeti elképzeléstől egészen annak megvalósításáig. Ezáltal a pályázat lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy az alkotás mellett tapasztalatot szerezzenek a művészeti piacon való orientálódás és pozicionálás terén is.
A pályázaton 2011. október 1-től lehet részt venni.
Szeretettel várunk minden fiatalt, jöjjön, vegyen részt a pályázaton és törje meg a jeget!

PĆLYĆZATI ÛRLAP: www.fokus-su.rs

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
7 555
Vreme održavanja - početak: 
Sub, 01.10.2011 (All day)
Vreme održavanja - kraj: 
Čet, 01.12.2011 (All day)
Kategorija: 
Custom Search