Edukacija (European Business Competence* Licence - Evropska licenca poslovnih kompetencija)

Uto, 15.02.2011 - 13:39 -- nikola.tumbas

Udruženje građana Probitas organizuje BESPLATNU

EBC*L

(European Business Competence* Licence - Evropska licenca poslovnih kompetencija)

edukaciju u Subotici od marta do juna 2011. godine.

EBC*L je internacionalno priznat sertifikat u oblasti poslovnih veština i menadžmenta. Osmišljen je za sve one koji nisu imali priliku da tokom formalnog obrazovanja steknu znanje iz finansija i menadžmenta, a uspešno upravljaju i učestvuju u poslovnim procesima.

Biznis menadžment i preduzetničke veštine spadaju u grupu tzv. ključnih kompetencija, identifikovanih od strane EU kao jedan od faktora koji treba da obezbedi veću produktivnost i konkurentnost preduzeća, proaktivan odnos i razumevanje procesa od strane zaposlenih u kompanijama ali i mobilnost, fleksibilnost i veću zaposlenost radne snage.

Polaznicima će nakon završetka edukacije biti omogućeno da steknu EBC*L Sertifikat koji potvrđuje stručnost na međunarodno priznatom nivou.

Uslovi konkursa:

* Srednja stručna sprema (III stepen),
* Europass biografija i motivaciono pismo (formulari se mogu preuzeti u Udruženju građana Probitas ili sa sajta www.probitas.rs).

Projekat "Ruka u ruci" sufinansira Evropsa unija u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Srbija. (Kod projekta: HU-SRB/0901/221/099)

Rok prijave: 28. februar 2011.

Prijavite se kod edukacionog koordinatora Udruženja građana Probitas, Zoltana Kudlika (broj telefona: 024/55-78-44-es, ili na e-mail adresi: [email protected]).

Više informacija na sajtu: www.probitas.rs.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
6 797
Vreme održavanja - početak: 
Uto, 15.02.2011 - 13:38
Vreme održavanja - kraj: 
Pon, 28.02.2011 - 13:38
Kategorija: 
Custom Search