Konkurs za učešće na obuci za izradu poslovnog plana

Uto, 20.10.2009 - 15:52 -- nikola.tumbas

Uslov za ekonomski prosperitet jeste veće zapošljavanje i povećanje broja uspešnih firmi. To je cilj i preduzetnika i lokalnih samouprava, jer se time obezbeđuje dugoročni održivi privredni razvoj.

Osnovna ekonomska znanja su najvažnije oruđe u izazovima koje donosi pridruživanje Evropskoj uniji. Biznis menadžment i preduzetničke veštine spadaju u grupu tzv. ključnih kompetencija, veština prepoznatih od strane Evropske Unije kao jedan od faktora koji treba da obezbedi veću produktivnost i konkurentnost preduzeća.

Jedan od osnovnih znanja u oblasti menadžmenta jeste poslovno planiranje, koja prestavlja osmišljavanje i planiranje realnih, inovativnih razvojnih planova. Edukativni program sastavljen na bazi evropskih standarda će svoje slušaoce upoznati sa metodama i tehnikama analize i poslovnog planiranja i pokazati praktične primere. Ovo znanje je neophodno prilikom konkurisanja na podrške raznih finansijskih izvora i fondova.

Udruženej građana Otvorene perspekive uz podršku Grada Subotice pokreće stručnu obuku za izradu biznis plana koja će se održati u obimu od 30 časova u periodu od novembra do decembra 2009.

K O N K U R S

Uslovi prijavljivanja na obuku za izradu poslovnog plana za sve zainteresovane predstavnike malih i srednjih preduzeća su:

* Podnosioc prijave je vlasnik ili saradnik malog ili srednjeg preduzeća
* Podnosioc prijave je spreman i zainteresovan da osvoji znanje koje pruža obuka za osnove poslovnog planiranja
* Podnosioc je u svojoj prijavi jasno obrazložio razloge i očekivane efekte kao i koristi od obuke, a koje su vezane sa razvojnim planovima firme.

Učešće na obuci je besplatno, mesto održavanja je Subotica.

Prilikom prijave na konkurs potrebno je navesti sve neophodne i značajne informacije shodno uslovima navedenih u konkursu. Broj mesta na obuci je ograničen. Informacije u vezi obuke mogu se dobiti na email adresi [email protected] odnosno na [email protected] ili na telefonu 024 551 736. Prijave je potrebno dostaviti do 31. oktobra 2009. na gore navedenu email adresu.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
4 906
Vreme održavanja - početak: 
Uto, 20.10.2009 - 15:51
Vreme održavanja - kraj: 
Sub, 31.10.2009 - 23:59
Kategorija: 
Custom Search