57. Sabor psihologa

Uto, 26.05.2009 - 09:43 -- nikola.tumbas

Obaveštavamo vas da Društvo psihologa Srbije organizuje tradicionalni Naučno-stručni skup psihologa Srbije - 57. Sabor psihologa, čije održavanje je predviđeno u terminu od 27. do 30. maja 2009. godine na Paliću.

Tema ovogodišnjeg skupa je Psihologija u Srbiji - Vizija i realnost.

Izbor teme otvara perspektivu za psihologiju kao nauku i psihologe koji svojim učešćem doprinose rešavanju aktuelnih pitanja od značaja za Srbiju i njenu integraciju u region i Evropu. Ova tema povezuje psihologiju sa naukama koje su, sa svog aspekta, zaokupljene istim problemima - ekonomija, pedagogija, defektologija, organizacione nauke i dr. čiji će predstavnici uzeti učešće na ovom skupu.

Programski odbor čine: spec Dijana Kopunović (predsednica), dr Žarko Trebješanin, dr Bora Kuzmanović, dr Biljana Trebješanin, dr Ivan Jerković, dr Nebojša Majstorović, dr Tatjana Stefanović Stanojević, dr Dušica Filipović - Đurđević, mr Vladimir Mihić i Aleksandar Kozić (sekretar).

Očekuje se dolazak oko 400 psihologa iz cele Srbije a zbog aktuelnosti teme verujemo da će prezentovani radovi biti inspirativni za medijsku scenu. U prilogu vam šaljemo program našeg Naučno - stručnog skupa. Biće nam drago da nam se pridružite. Konkretnije informacije možete videti na adresi www.dps.org.rs

Svečano otvaranje ovogodišnjeg skupa psihologa će se održati 27.05.2009. od 17 časova, mesto Letnja pozornica ili u slučaju kiše velika sala u restoranu "Mala gostiona" na Paliću. Dobro došli.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
prog_id: 
4 420
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 27.05.2009 - 17:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sub, 30.05.2009 - 17:00
Kategorija: 
Custom Search