Dunav dobrovoljni penzijski fond

Sre, 24.09.2008 - 11:00 -- nikola.tumbas

U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Subotica, Dunav osiguranje, osnivač i vlasnik ’’Dunav društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom’’ održalo je promociju fonda u Velikoj većnici Gradske kuće

Milan Milenković, direktor filijale penzionog fonda:

DUNAV dobrovoljni penzijski fond sa najviše zaključenih ugovora( 97000), i najvećom imovinom ( 22 miliona eura) okuplja ljude koji imaju jasnu ideju o sopstvenoj budućnosti. I to ih čini realnim optimistima. Privatna penzija je proveren način za ublažavanje neizvesnosti.

Članovi našeg fonda različitih su generacija,profesija, obrazovanja, materijalnih mogućnosti, zaposleni, nezaposleni, honorarci, studenti, poljoprivrednici, mali preduzetnici, maloletna lica.....Svako domaće ili strano fizičko lice može postati član DUNAV DOBROVOLJNOG PENZIJSKOG FONDA. Član fonda sam odredjuje visinu penzijskog doprinosa(uplate) i dinamiku uplate. Drugim rečima uplaćuje koliko može i kada može.Jedini uslov je da pojedinačna uplata nije manja od 1000,00 din.

U najboljem interesu članova, fondom upravlja DUNAV DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE PENZIJSKIM FONDOM. Sredstva fonda  potpuno su nezavisna i odvojena od sredstava društva, što podrazumeva i dva zasebna bankarska računa.Nadzor nad radom društva vrši Narodna banka Srbije.

Član fonda stiče pravo na povlačenje i raspolaganje sredstvima sa 53 godine života .a u izuzetnim slučajevima, zbog vanrednih troškova lečenja ili trajne nesposobnosti za rad. Akumulirana sredstva se mogu povuči jednokratnom isplatom, programiranom isplatom penzija na 5,10,15 godina ili doživotnom penzijom. Sredstava članova fonda ulažu se mudro i pažljivo u cilju što višeg ali i sigurnog prinosa i ostvarena dobit se ravnomerno pripisuje svakom članu fonda srazmerno visini njegove uplate. Sredstva na računu člana fonda su nasledna.

Razloga je mnogo, najvažnije je što dobijate neophodnu finansijsku sigurnost u trećem dobu.

Za više informacjia nazovite

DUNAV DOBROVLJNI PENZIJSKI FOND
Filijala Subotica
Štrosmajerova 24
24000 Subotica, Srbija
Tel  +381 24 556 205
Fax +381 24 556 205

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search